Școala Gimnazială Liviu Rebreanu ( fosta nr. 21 ):

Se propune amplasarea sălii de sport pe latura de NORD a amplasamentului și a corpului de școală, pe locul în care se află în prezent o platformă betonată, destinată activităților sportive în aer liber.

Se propune construcția unei clădiri în incinta unității de învățământ care să răspundă, în primul rând, necesității de a avea mai multe spații în care să se desfășoare activitățiile sportive aferente programei școlare și care, în același timp, să constituie un centru de agrement cu funcții sportive, pentru comunitate.

În acest sens a fost propusă construirea unui complex sportive, cu regim de înălțime P+1E(Mezanin), care să aibă ca și funcție principală o sală de sport cu un teren de sport multifuncțional interior.

Sala de sport este accesibilă persoanelor cu dezabilități, este dotată cu toate spațiile necesare și conformat corespunzator privind accesul și desfășurarea activităților sportive pentru această categorie de utilizatori.

 

Complexul sportiv propus va fi amplasat în incinta unității de învățământ Școala Gimnazială Nr. 21, va fi dotat cu un teren de sport acoperit cu o suprafață utilă de 1090.60mp.